TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Littekens verminderen - Litteken behandeling

Verminder zowel oude als jonge littekens zichtbaar dankzij onze prachtige technieken.

Sterk verminderen van (acne) littekens

In onze kliniek hebben we verschillende methoden om (acne) littekens te behandelen. Acne littekens zijn het gevolg van een hele heftige vorm van acne. Typerende acnelittekens zijn diepe putjes die vooral in het gezicht als cosmetisch storend worden ervaren. Deze littekens verdwijnen nooit helemaal uit zichzelf.

Voor wie geen last meer heeft van actieve acne, maar helaas nog wel de littekens ervan ziet, hebben wij een aantal mooie behandelingen die ervoor kunnen zorgen dat u voorgoed van deze littekens wordt verlost.

(Acne) littekens kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Medische peelings zijn hier bijvoorbeeld zeer voor geschikt. Wij werken met verschillende soorten medische peelings voor het behandelen van acnelittekens.

Een andere methode welke toegepast kan worden is Bio Skin Jetting. Een techniek waarbij we de bodem van het litteken als het ware losmaken. Hierdoor wordt onder het litteken nieuw collageen gevormd waardoor de huid als het ware van binnenuit wordt gelift.

Met de Fractora en eMatrix is het mogelijk om zowel de oppervlakkige rode en bruine vlekjes als de diepe acnelittekens te behandelen. De Fractora en eMatrix werken op basis van radiofrequentie. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Deze behandeling zorgt als het ware voor een hele nieuwe huidlaag. De behandeling wordt uitgevoerd om zo meer flexibiliteit in de huidlagen te creëren, zodat de littekens vervagen. Ook wordt het collageen in de huid gestimuleerd. De huid wordt weer zacht, glad en egaal. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

Afhankelijk van het soort litteken zal worden bepaald welke (combinatie) behandeling het meest geschikt is.

Heeft u een jong litteken door bijvoorbeeld een ongeval of operatie, dan behandelen we deze met behulp van Soft Laser Therapie. Hierdoor wordt het litteken op diep niveau herstelt. Deze behandeling in combinatie met !QMS MED Night Collagen welke u thuis gebruikt (zie webshop) zorgt ervoor dat uw litteken niet alleen snel herstelt, maar ook de kans op infectie en langdurige roodheid verminderd.

Prijs vanaf € 40,00

acne-littekens-verwijderen-300x138
litteken-voor-300x199
litteken-2-300x199
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen