TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Halslifting & een mooi decolleté

Niet alleen een glad gezicht, maar ook een stevigere, egale hals en decolleté voor een frisse jeugdige uitstraling.

Een mooie hals en decolleté

Het gelaat krijgt vaak een voorkeursbehandeling. Crèmes, serums, scrubs, maskers en behandelingen in het instituut. Dit werpt haar vruchten af. Gelukkig worden de hals en decolleté steeds minder vergeten. Deze zones hebben veel te verduren door beweging, blootstelling aan de zon. Rimpels en verslapping doen zich daarom ook snel voor.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om uw hals en/ of decolleté egaler, gladder en strakker te krijgen.

Peelen en voeden door middel van LED
Uw huid krijgt een intensieve peeling op basis van  melkzuur of glyolzuur af. De Quatrolight brengt o.a. vitamine A (Retinol) en Caviar diep in de huid door middel van Chromotherapie. NIR – Near Infra Red op een golflengte van 870 nanometer zorgt voor een verbeterde energie in de huid. De chromotherapie bestaat uit (een combinatie) van rode, groene en blauwe LEDs. Deze LEDs stimuleren en activeren de huid van uw hals en decolleté.
Het Marmatrix masker  zorgt tenslotte door onder andere planktonextracten dat uw huid fijn van structuur en glad wordt.

Mesotherapie
Een dieper en intensiever herstel wordt bereikt door het inzetten van de Skinboosters met de mesoinjector. Deze behandeling brengt vitamines, mineralen en hyaluronzuur in de lederhuid. In deze huidlaag kan geen enkele andere behandeling werkstoffen zo direct brengen en geeft hierdoor intens resultaat.

Bindweefselmassage
Deze massage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien.

Wave Radiofrequentie

Afhankelijk van de conditie van de hals en/ of decolleté wordt bepaald welke behandeling, of combinatie van behandelingen,  het meest geschikt is.

Prijs vanaf € 90,00

Pascaud +modellen
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen