TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Haaruitval & kaalheid behandelen

Effectieve behandeling tegen haaruitval en stimulatie van nieuwe haargroei.

Haaruitval & kaalheid behandelen

XL Hair® is een hairbooster (CE Class III injectable) die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia (zoals alopecia androgenetica en alopecia areata). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® veelal succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. XL Hair® stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

XL Hair® is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

XL Hair® wordt aangebracht via een mesoinjector.Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Voor het beste resultaat adviseren wij om het behandelprotocol met XL-Hair® te combineren met ondersteunende producten voor thuisgebruik:

Hair Energizer Spray
Een keurloze, niet vette haarspray die dagelijks (of 3x per week, 2x per dag)  wordt ingemasseerd op de hoofdhuid.

Scalp Fit Shampoo
Om de hoofdhuid goed te reinigen op de dag van de behandeling met XL Hair®.

Revitalix Shampoo
Een onderhoudsshampoo voor dagelijks gebruik.

Resultaten uit klinisch onderzoek
In een klinisch onderzoek werden 47 patiënten (32 vrouwen, 15 mannen) met milde tot ernstige haaruitval geïncludeerd. Patiënten volgden het behandelprotocol; mannen kregen 6 en vrouwen 8 behandelingen met XL Hair®, aangevuld met thuisgebruik van AD Hair Energizer Hairspray. Na 12 weken stopte de haartuitval bij 61% van de vrouwen en 41% van de mannen. Na 24 weken was nieuwe haargroei significant toegenomen: bij vrouwen 73% en bij mannen 63%. Beide groepen gaven een zeer hoge tevredenheid aan van 85% met zichtbare verbetering.

“XL Hair®neutraliseert de functionele disbalans en herstelt de haarfollikel functie, resulterend in nieuwe haargroei”

Prijs € 150,00 per behandeling

xl-hair-resultaten-voor-na
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen