TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Grove poriën en pigmentvlekken verminderen zonder vervellen

Een verfijnde en egale huidstructuur in slechts een aantal weken.

Een egale en verfijnde huid dankzij hoogwaardige peelings

Een fijne huidstructuur en minder tot geen pigmentatie meer door onze uitgebreide range van peelings.

Lactic acid (melkzuur) en Glycolic acid (glycolzuur) zijn bekende peelende stoffen. Ze behoren tot de groep Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) die ook wel fruitzuren worden genoemd. Deze Pascaud AHA peels kennen verschillende concentraties die afgestemd worden op het huidtype en de huidconditie. Aan deze peelings is hamamelis (toverhazelaar) toegevoegd. Hamamelis werkt adstringerend (poriën samentrekkend) en vermindert droogte en beschadigingen. De peelings hebben  geen bijwerkingen en kunnen ook uitgevoerd worden bij mensen die er representatief uit moeten blijven zien.

Deze peelings lossen dode cellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. Door de positieve werking van deze peelings verdwijnt pigmentatie en wordt de huidstructuur verfijnd.

Daarnaast bevat ons assortiment nog een peeling op basis van Salicylzuur. Deze behoort tot de groep BHA (Beta Hydroxy Acid). AHA’s zijn in water oplosbaar en BHA’s in vet. Hierdoor zijn producten met AHA beter geschikt voor een droge tot normale huid die weinig last heeft van puistjes omdat deze aan het oppervlak werken waardoor ze het vochtinbrengend vermogen van de huid en de collageenproductie stimuleren.
De producten met BHA zijn beter geschikt voor een vette, gecombineerde tot normale huid die last heeft van puistjes omdat deze tot in de poriën doordringt en de losse huidcellen in de talgklieren bereikt. Daarnaast heeft BHA milde anti bacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, aangezien het afgeleid is van aspirine.

Deze peelings zijn uitermate geschikt voor

Het verfijnen van de structuur
Het verminderen van pigmentvlekken
Verbetering structuur rokershuid
Verminderen fijne rimpels
Reinigen een onzuivere huid
Verfijnen poriën

Het hoogst haalbare resultaat wordt gehaald in kuurband. Afhankelijk van de oorzaak van het te behandelen gebied zijn dit doorgaans tussen de 4 tot  6 wekelijkse behandelingen.

Prijs vanaf € 30,00

glycolic_peeling
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen