TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Energie en voeding vermoeide huid LED

Van energie ga je stralen en dat geldt ook voor je huid. Dankzij de lichttherapie wordt je celstofwisseling gestimuleerd. Daardoor krijgt je huid een betere doorbloeding en structuur, meer stevigheid, en een gezondere energiekere look.

Energie en voeding voor de vermoeide en droge huid m.b.v. LED

Voedende en verjongende behandeling voor herstel van de droge en vermoeide huid.

Pascaud Professional Treatment LED is een combinatie van chromo- en kleurentherapie met vitaminen voor diepgaande huidverbetering. De gevoelige , vermoeide of droge huid krijgt diepgaand herstel, doordat de werkstoffen door infrarood diep in de huid worden gebracht.

NIR – Near Infra Red op een golflengte van 870 nanometer zorgt voor een verbeterde energie in de huid. De chromotherapie bestaat uit (een combinatie) van rode, groene en blauwe LED.

Afhankelijk van de gewenste beautyoplossing, zoals energie geven aan de vermoeide huid, voeding geven aan de droge huid, vitaminen geven aan de droge huid of ontspanning worden verschillende kleuren ingezet. De behandeling kan zowel los als in een kuurprogramma worden ingezet afhankelijk van de wens van uw huid en uzelf.

Pascaud Professional Treatment LED kan ingezet worden voor het verjongen van gelaat, hals en decolleté en is zeer ontspannen om te ondergaan. U krijgt minder rimpels en het is prima geschikt als huidverjonging voor de gevoelige huid.

Prijs € 130,00

LED
LED2
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen