TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Een strakkere kaaklijn

Een strakkere kaaklijn door radiofrequentie. Hamsterwangen, een vetkwabje bij de onderkin en verslapping van de hals zijn perfect te behandelen met radiofrequentie.

EEN STRAKKERE KAAKLIJN

Hamsterwangen, een vetkwabje bij de onderkin en verslapping van de hals zijn perfect te behandelen met radiofrequentie.

Radiofrequentie

Radiofrequentie zorgt ervoor dat er een hogere temperatuur wordt behaald in de huid waardoor er 'heat shock proteins' vrij komen, namelijk de hsp 60 & 70. Deze zorgen ervoor dat er verstrakking ontstaat in het weefsel. Deze verstrakking resulteert in versteviging van de huid.

Door de monopolaire functie welke het apparaat heeft komt de radiofrequentie dieper in de huid waardoor de spieren en zelfs het vet kan worden aangepakt. De onschadelijke straling zorgt voor een verstrakking van het weefsel. Bij plaatselijke vetophoping zorgt de behandeling ervoor dat het vet beter kan worden afgevoerd door het lichaam zelf.

Deze behandelingen geschieden altijd op therapeutische basis. Dat wil zeggen dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Afhankelijk van het te behandelen gebied variëren het aantal behandelingen doorgaans tussen de 4 tot 10 gedurende 4 tot 6 weken.

Prijs vanaf € 85,00

 

Lipo
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen