TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Definitief ontharen

Veilige en effectieve behandelingen uitgevoerd door medisch gekwalificeerde en geregistreerde huidtherapeuten

Veilig en effectief ontharen is maatwerk

Total Beauty werkt samen met HBO geschoolde huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Zij hebben zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de Elos methode, DiodelaserIPLAlexandrite laser en Nd: Yag laser hebben zij de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid.

Laserontharen en IPL ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken beide warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen. Dit zorgt voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u vervolgens een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Definitief ontharen is maatwerk
Wat is nu eigenlijk de allerbeste laser behandeling? Dat is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met uw haarkleur, haar dikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met verschillende methodes. Ze kunnen exact vaststellen wat de beste ontharingsbehandeling voor u is, nadat zij uw huid en haren hebben gezien en beoordeeld. Met meerdere technieken in huis, bent u dan ook echt verzekerd van de beste keuze.

Wat u zeker moet weten over de kwaliteit van laserbehandelingen
Cosmetique Totale werkt met de allernieuwste apparatuur. Zowel laser, IPL als radiofrequente behandelingen zijn mogelijk.  Bovendien zijn al hun huidtherapeuten HBO-geschoold, kwaliteitsgeregistreerd en lid van de NVH. Ze volgen doorlopend cursussen en trainingen. De kennis is actueel. Bij Cosmetique Totale krijgt u ook op deze behandelingen de unieke kwaliteitsgarantie.

“ Onze Minister vindt het van belang dat laserbehandelingen worden uitgevoerd door bevoegde en bekwame BIG-geregistreerde paramedische huidtherapeuten, zoals bij Cosmetique Totale”

Grijze, rode en blonde haren verwijderen nu óók mogelijk
Een traditionele laser of IPL kan géén lichte, blonde en grijze haren behandelen. Gelukkig is dit met nieuwe generatie ontharingstechnieken zoals de unieke Elos Methode of krachtige Alexandrite laser wel mogelijk. Deze technieken zijn ook speciaal ontworpen om stugge, witte en grijze haren of licht gepigmenteerde blonde en rode haren te verwijderen.

De specialist in laser ontharen op de donkere huid
Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en gedegen apparatuur. De Elos DiodeLaser en Nd:YAG 1064nm laser zijn volgens de wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Dat komt omdat zij gebruik maken van een langere golflengte, waardoor laserontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid.

Veel mannen laten hun haren definitief verwijderen
Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Heeft u last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.
Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan helaas veel in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt.

Overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed
Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Goed om te weten is dat al onze huidtherapeuten direct toegankelijk zijn. Desondanks is er in sommige gevallen ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig om aanspraak te maken op de vergoeding. Bij Cosmetique Totale wordt u altijd geholpen door een kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeut (lid NVH). Lees meer over vergoedingen van definitief ontharen.

Afspraak inplannen?
Je kan rechtstreeks bij ons een afspraak inplannen, bel of mail voor de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met Cosmetique Totale om je afspraak in te plannen op onze locatie.

ontharen-voor-donkere-huid
ontharen
Logo-NVH-Cosmetique-Totale
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen