TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Deep sea peel

Uitleg metabolische Peels van Cosmedix

Cosmedix Deep Sea Peel

De Cosmedix deep sea peel is een level 2 peeling in de Cosmedix range, deze zuur- en retinol-vrije peeling werkt intensief tegen grove poriën, rokershuid, acne-littekens en algeheel vernieuwend op de huid.

De Cosmedix deep sea peel is een level 2+ peeling waarbij wij zonder zuren en retinol, super mooi de huid kunnen vernieuwen en zichtbaar wordt verbeterd.
De deep sea peel bevat oa. Korstmos extract en Zeep spons waardoor de huid intensief word gepeeld zonder dat je een lange downtime hebt. Erg belangrijk is wel dat je huid goed is opgebouwd met retinol en dit ook goed kan verdragen.

Hoe werkt de deep sea peel?

Door middel van het Koraal poeder en Zee spons ervaar je een schurende substantie op je huid, de naaldjes van de zee spons worden in gemasseerd en deze zorgen ervoor dat je huid zelf aan het werk word gezet om meer collageen aan te maken. Tevens dienen als toevoer voor je juiste werkstoffen dieper in de huid en wordt je huid ontgift.
Het Korstmos extract werkt anti-inflammatoire en zal je huid rustiger maken qua roodheid en ontstekingen.

Nadat wij de peeling hebben verwijderd wordt er gekeken of er nog een masker nodig is om de huid te kalmeren en te voeden.

Huidreactie na de deep sea peel

De deep sea peel heeft doorgaans een korte herstel periode dat maximaal 7 dagen kan duren.
Wanneer de huid goed voorbereid is met de retinol producten van Cosmedix zul je merken dat je enkel een schilfertje of velletje kunt krijgen.
Direct na de behandeling ervaar je dat je huid warm aanvoelt, ook voel je een soort van prikkeling wanneer je, je huid aanraakt. De warmte is vaak na enkele uren al verdwenen en de prikkeling kan je tot 2 a 3 dagen na de behandeling nog voelen.

Indicaties voor de deep sea peel

 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur
 • Vergrote poriën
 • (Acne) littekens
 • Algehele huidverjonging
 • Rokershuid

Aantal behandelingen

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. in kuurverband kan er worden gekozen om dezelfde behandeling tot 4x achter elkaar te herhalen of er kan worden gekozen voor een afwisseling van verschillende peeling om specifiekere problemen aan te pakken.

Deep sea peel voor- en nazorg

 • Voorafgaand aan de peeling wordt geadviseerd om minimaal 8-12 weken de retinol van Cosmedix te gebruiken.
 • Directe blootstelling aan Uv-straling kan de genezing en de resultaten beïnvloeden. Gebruik daarom voor tenminste 4-6 weken een SPF om de huid goed te beschermen tegen UV-straling. Dit betekent dus ook geen zonnebank gebruik.
 • Behandel de huid voorzichtig. Peel of scrub de huid gedurende 7 dagen na de behandeling niet, tot de huid weer tot rust is gekomen.
 • Gebruik tot 7 dagen na de behandeling geen retinol of andere zuren in de producten. Wij zullen na de behandeling een formulier meegeven waarop duidelijk staat wat je wel en niet mag gebruiken.
 • Het belang van het gebruik van de juiste producten (en vooral niet de verkeerde) is gedurende deze kuur erg belangrijk. Wij zullen samen overleggen wat het beste is voor uw huid.

Plan HIER uw deep sea peel behandeling.

Prijs € 135 per behandeling

Schermafbeelding 2023-10-11 135926
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen