TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Behandeling rode en droge huid

Er zijn zoveel factoren en invloeden waarom een huid onrustig en rood wordt. Samen met u zoeken we naar de oorzaak om uw huid snel weer sterk, kalm en gezond te maken.

Een rustige en goed gehydrateerde huid binnen handbereik

Steeds vaker kampen mensen met een onrustige, geïrriteerde zelfs ook schilferachtige huid. Het wisselen van de seizoenen speelt hierin een grote rol, maar o.a. ook het milieu, verkeerd productgebruik, medicijngebruik,  of geen goed lichamelijk gestel kunnen onderliggende oorzaken zijn.

Belangrijk is om de huid te helpen kalmeren. In onze kliniek doen wij dat bijvoorbeeld door tijdens de behandeling gebruik te maken van Led of Ultrageluid. Dit gecombineerd met een uiterst herstellend vochtinbrengend masker op basis van gevriesdroogde algen.

Daarnaast is het belangrijk om de vet/vocht verhouding in de huid weer op orde te krijgen door dagelijks gebruik van producten die juist hiervoor ontwikkelt zijn.

Samen met u proberen we de oorzaak van de betreffende roodheid/ droogheid te achterhalen en wanneer mogelijk hierin aanpassingen te doen en adviezen te geven.

Is de oorzaak chronisch bijvoorbeeld door eczeem of psoriasis dan kunnen wij dit niet wegnemen maar wel de uiterlijke kenmerken ervan zichtbaar verminderen.

Met de juiste begeleiding, behandelingen en thuisverzorging zien we vaak al snel verbetering optreden.

Prijs vanaf € 90,00

Marmatrix_Masker
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen