TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Acne Behandeling

Acne, weg ermee!

De huid bevat kliertjes die talg (een vettige beschermende stof) aanmaken. Als deze kliertjes verstopt of ontstoken raken, ontstaan er puistjes. De puistjes zitten in het gezicht, op de rug, op de borst, of op de schouders.

Acne komt vooral voor bij jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Bijna iedereen krijgt in de puberteit wel acne, de één meer dan de ander. Steeds vaker zien we acne op volwassen leeftijd.

Er zijn verschillende oorzaken die acne kunnen veroorzaken of verergeren. Hormonen, medicijnen, erfelijke factoren, verkeerd productgebruik en voeding spelen hierin absoluut een rol.

Bij Total Beauty zijn we gespecialiseerd in de acne behandelingen.
Dat betekent dat u voor vergoeding van uw zorgverzekering in aanmerking komt. De vergoeding van de zorgverzekering, verschilt per zorgverzekeraar en is terug te vinden in uw verzekeringspolis.

Maar het belangrijkste is natuurlijk om ervan af te komen.

Naast het intensief reinigen van de huid maken we gebruik van de werking van onze apparatuur. Afhankelijk van wat nodig is zetten we bijvoorbeeld microdermabrasie, peelings, LED of radiofrequentie tijdens de behandeling in.

In het begin zal de acne behandeling wekelijks plaatsvinden, zodat we de acne onder controle krijgen. Hetzelfde geldt voor acne op de rug, hals en borst. . Het aantal wekelijkse behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne.

De behandelingen in onze kliniek worden ondersteund met specifieke producten die dagelijks thuis gebruikt moeten worden. Producten die ervoor zorgen dat het teveel aan talg niet op de huid blijft zitten, en die een ontstekingsremmende werking hebben.

Prijs vanaf € 81,00

acne
Acne-behandeling

Het team bij Total Beauty is gespecialiseerd in het behandelen van acne. Een combinatie van salonbehandelingen met een plan van aanpak thuis zorgen al snel voor een huid zonder ontstekingen.

model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen