TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Waarom een filler niet altijd op een neuslippenplooi werkt.

 

 

 

 

 

Voor de videoblog klik op de onderstaande film:

Waarom een filler niet altijd op een neuslippenplooi rimpel werkt.

 

Wat is een Neus-lippenplooi?

Een neuslippenplooi is een rimpel op de neus-lippenlijn welke wordt veroorzaakt door een combinatie van vier factoren: Contractie mimische spieren Verslapping van de huid Krimping van de schedel Tekort aan vocht en vet in de huid

Vaak krijgen we in onze kliniek de vraag om de neuslippenplooi te verminderen. Meestal vindt men de neuslippenplooi storend omdat deze een vermoeide uitdrukking in het gezicht geeft.

 

Oorzaken neuslippenplooi:

1.Rimpels door mimische spieren: Als er één zone veel beweegt bij de meeste mensen is het wel de mondzone. Lachen, praten en zelfs gapen zorgen dat er elke keer weer een ‘vouw’ ontstaat in de neuslippenplooi. Wanneer de jaren verstrijken hebben we logischer wijs meer bewogen met onze mondzone en ontstaan er op een gegeven ogenblik een blijvende rimpel. Voeding voor de huid door een goede creme of behandeling beschermt uw huid tegen het ontstaan van blijvende lijntjes.

2. Rimpels door verslapping van de huid: Onderhuidse bindweefsels breken af naarmate we ouder worden. De mate dat dit gebeurt is afhankelijke van een combinatie van erfelijke factoren en invloeden van binnen en buitenaf zoals gezondheid, voeding, roken, koffie drinken, de zon en krimping van de schedel. De huid wat eerst om het bindweefsel van de jukbeenderen zat gaat door de zwaartekracht verplaatsen richting kaaklijn en er ontstaat een diepere neuslippenplooi en een verslapte kaaklijn. Voedingssuplementen kunnen de afbraak van bindweefsel en veroudering van de huid afremmen.Een advies vindt u op de site vind u hier.

 

3.Krimping van de schedel. In een vorige blog ben ik dieper in gegaan op waarom we een ouder uiterlijk krijgen. Krimping van de schedel zorgt ervoor dat de huid ‘een maatje te groot’ wordt voor de schedel. Hierdoor wordt onder andere ook de neuslippenplooi meer zichtbaar. Voldoende voedingssuppletie kan u helpen de krimping van de schedel te remmen.

4. Rimpels door tekorten van vocht en vet in de huid.
Wanneer een huidzone veel beweegt en ook nog eens tekort aan hydratatie of talg heeft kun je je voorstellen dat de huid droogtelijnen omzet in rimpels. Een goede preventie en herstel zijn dus belangrijk om een neuslippenplooi rimpel tegen te gaan of te verminderen. Een Huidscan kan u inzicht geven in eventuele tekorten in uw huid. Deze is gratis te ondergaan in onze kliniek.

Waarom werken fillers soms niet op een neuslippenplooi?

Wanneer een neuslippenplooi veroorzaakt is door sterke verslapping is de mooiste oplossing het liften van de wangpartij. Door de wangen te liften komt de druk van de neus-lippen lijn af en zal het resultaat het meest natuurlijk ogen. Een filler heeft bij een verder stadium van verslapping geen zin omdat er dan een vreemde bult zal ontstaan, doordat de rimpel de hoeveelheid filler moet hebben als de dikte van de overhangende plooi. Dit zal een onnatuurlijk resultaat kunnen geven.

 

Facelift met of zonder mes?

U zal een afweging moeten maken voor uzelf, of u een facelift door middel van chirurgie wil ondergaan of een facelift zonder snijden. Wanneer u twijfelt kunt u in onze kliniek eerst een proefbehandeling ondergaan van de Natuurlijke facelift. Dit is een facelift zonder chirurgie of inspuitingen van lichaamsvreemde stoffen. Door middel van een afgestemde koude laser wordt de huid gelift en verstevigd. Met deze methode kunt u de stap naar het mes nog wat uitstellen en verjongt u uw eigen huid ook nog eens! Meer informatie over de Natuurlijke facelift vind u hier.

 

beste schoonheidssalon nederland gelderland

Met vriendelijke groet,

Merle Bruijl, Anti- ageing speciaist

plaatje
Voor en na foto’s van alle Natuurlijke Antiaging behandelingen vind u hier


Deel dit bericht:

3 thoughts on “Waarom een filler niet altijd op een neuslippenplooi werkt.

 1. Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me Link to proverb.
  https://spirifij375.net
  Never tell tales out of school.
  Failing to plan is planning to fail Link to proverb.
  It’s the empty can that makes the most noise.
  Word to the wise is enough – A.
  Don’t try to run before you can walk.
  Life begins at forty Link to proverb.

 2. Best things in life are free – The.
  https://spirifij375.net
  Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone.
  An eye for an eye, a tooth for a tooth.
  Fine words butter no parsnips Link to proverb.
  Don’t count your chickens before they are hatched Link to proverb.
  It ain’t over till the fat lady sings.
  The age of miracles is past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *