TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Plaatselijk vet en onderkin verwijderen

Laat vet onder je kin verdwijnen en verstrak je hals en kaaklijn met behulp van lipolyse en radiofrequentie

Plaatselijk vet en/ of onderkin verwijderen

Hamsterwangen, een vetkwabje bij de onderkin en verslapping van de hals zijn perfect te behandelen door (een combinatie van) radiofrequentie en lipolyse.

Radiofrequentie
Radiofrequentie zorgt ervoor dat er een hogere temperatuur wordt behaald in de huid waardoor er 'heat shock proteins' vrij komen, namelijk de hsp 60 & 70. Deze zorgen ervoor dat er verstrakking ontstaat in het weefsel. Deze verstrakking resulteert in versteviging van de huid.

Door de monopolaire functie welke het apparaat heeft komt de radiofrequentie dieper in de huid waardoor de spieren en zelfs het vet kan worden aangepakt. De onschadelijke straling zorgt voor een verstrakking van het weefsel. Bij plaatselijke vetophoping zorgt de behandeling ervoor dat het vet beter kan worden afgevoerd door het lichaam zelf.

Lipolyse
Bij plaatselijke vetophoping kunnen wij de radiofrequentie perfect combineren met lipolyse. Met behulp van een mesoinjector injecteren we een soja eiwit in de huid. Deze lichaams-identieke stof zorgt ervoor dat de vetcel zijn inhoud kwijtraakt. De cel zelf blijft intact. Het mooie is dat de huid na de lipolyse niet verslapt maar door toevoeging van specifieke aminozuren en actieve werkstoffen juist verstrakt.

Radiofrequentie stimuleert lipolyse, herstelt het vermogen van de vetcellen om een normale stofwisseling te ondersteunen en vet te verbranden. Een ideale combinatie.

Geschikt voor gezicht en lichaam
In het gezicht is het mogelijk om plaatselijke vetophoping aan te pakken met deze combinatie. Op deze manier is het mogelijk de kaaklijn en/of hals te verstrakken en de onderkin te verminderen. Op het lichaam kunnen we met deze behandeling buik, billen, benen, heupen en armen behandelen.

Deze behandelingen geschieden altijd op therapeutische basis. Dat wil zeggen dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Afhankelijk van het te behandelen gebied variëren het aantal behandelingen doorgaans tussen de 4 tot 10 gedurende 4 tot 6 weken.

Prijs vanaf € 79,00

 

Lipo
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen