TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

LYCOGEL BREATHABLE CAMOUFLAGE ALMOND

Out of stock!

Wanneer je last hebt van rosacea, acne, een vette huid of juist een hele droge huid is het moeilijk om camouflagecrème of foundation te vinden die de huid niet extra belast.
Lycogel is anders.
De gebruikers van Lycogel kunnen beamen dat Lycogel écht anders is dan andere camouflagecrèmes en foundations.
Geniet van een perfecte look die de hele dag meegaat. U kun zelfs een verfrissende duik nemen met deze waterbestendige dekking.69.00

Uitverkocht

Met het gebruik van Lycogel investeer je in een mooie camouflage, maar op langere termijn ook in de gezondheid van jouw huid.
Lycogel is een foundation die de huid verzorgt en en ook perfect te gebruiken is voor probleemhuiden zoals acne, roodheden, vlekjes etc.
Deze elegante matte dekking overtreft elk huidprobleem. De Breathable Camouflage is in lagen aan te brengen en is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten.

Gebruiksaanwijzing
Meng een deel van je product met je dagcrème of breng deze puur aan met schone vingertoppen.
Verspreid het product gelijkmatig over de huid.
Wanneer u meer dekking wenst wacht u tot de eerste laag droog is en brengt u eventueel nog een tweede laag aan.
Elke laag dient met kloppende bewegingen op de huid aangebracht te worden>
Laat het product 1 a 2 minuten intrekken.

Inhoud 20 ml

Uitleg ingrediënten LYCO- complex

 Biodyne (Saccharomyces Lysate)
Een combinatie van peptiden, aminozuren, proteïnen en mineralen. Deze combinatie veroorzaakt stimulatie van de opname van zuurstof bij fibroblasten. Dit zorgt ervoor dat de fibroblasten worden gestimuleerd om harder te werken.

 Squaleen
Squaleen is een meervoudig onverzadigde olie, terug te vinden in plantaardige olijfolie. Het helpt de huid vocht vast te houden, verhoogt de celvernieuwing en zuurstofopname.

 Sodium Hyaluronate
Het zogehete hyaluron kan zeer grote hoeveelheden watermoleculen aan zich binden: zes liter watermoleculen per één gram hyaluron. Hyaluron vermindert het vochtverlies in de huid en zorgt voor een beschermende barrière van de huid.

Epicalmin
Deze combinatie van drie plantenextracten zorgt ervoor dat het natuurlijke afweersysteem versterkt. Bestaande uit:

  •      Notengrasextract
  •      Japanse kamperfoelie extract
  •      Stekelnootextract

 AC Barrier Protect
De AC Barrier Protect verbetert de beschermende barrière van de huid tegen invloeden van buitenaf en behoudt het optimale vochtgehalte van de huid. Bestaande uit:

  •      Gerstemoutextract
  •      Sandelhoutextract
  •      Boomschorsextract

 Phyto Cell Tec (Malus Domestica Fruit Cell Culture)
Appelextract wordt ingezet om de levensduur van huideigen stamcellen te beschermen en biedt bescherming tegen schade door UV-straling.

 Skinasensyl
Het eiwit ”acetyl tetrapeptide-15” vermindert het vrijkomen van pro-inflammatoire neurotransmitters. Met andere woorden: het voorkomt ontstekingen en puistjes!

 Phospholipids Delevered Antioxidanten
Deze formule bestaat uit drie verschillende antioxidanten met een eigen werking.

  •      Retinylpalmitaat: vitamine A! Het meest fijnste ingrediënt in huidverzorging op aarde als het gaat om stimulatie van celvernieuwing. Dit antioxidant wordt in het lichaam omgezet naar retinol. Retinol op zichzelf is voor sommige huidtypen te heftig. Retinylpalmitaat is een betere optie voor gebruikers met een gevoelige huid.
  •      Tocoferylacetaat: vitamine E is een huidverzorgend ingrediënt dat het genezingsproces van de huid bevordert en de barrièrefunctie versterkt. Wat veel mensen niet weten is dat vitamine E ook een natuurlijk conserveringsmiddel is. De antioxidant beschermt de camouflagecrème tegen bederf.
  •      Ascorbyl Palmitaat: weer vitamine A! Deze in vet oplosbare vitamine A (makkelijk voor de huid om op te nemen) beschermt collageen en celmembraam.

 Olea Europaea
Het olijfblad bevat een van de meest krachtige antioxidanten die er bekend zijn. In het blaadje zitten verschillende antioxidanten die in staat zijn schadelijke vrije radicalen op ruimen. Vrije radicalen beschadigen onze celstructuur en het DNA. Het olijfbladextract ondersteunt het herstel van de huid.

 Triple A complex
Het Triple A complex bestaat uit algenconcentraat en bijvoetconcentraat. Beiden werken verkoelend op de huid, verminderen roodheid en irritatie.

Zinc PCA
Zink is een antioxidant, en dat betekent dat het een rol heeft in het onschadelijk maken van vrije radicalen (die het DNA kunnen beschadigen). Tevens speelt zink een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen. Bij het aanbrengen van het ingrediënt zink op de huid, gaat het meteen de ontwikkeling van bacteriën tegen, waaronder de Propioni bacterium Acnes. Deze bacterie veroorzaakt ontstekingen bij acne.

 Centella Asiatica Extract
Aziatisch waternavelextract is effectief bij de het tegengaan van ontstekingen waardoor de kans op littekentjes kleiner is. Tevens wordt Aziatische waternavelextract ingezet voor bevordering van de wondgenezing.