TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Couperose verwijdering/ huidwratjes/ bloedblaasjes

Vriendelijke maar grondige behandelingen tegen imperfecties in het aangezicht

Snel weer een egale en gladde huid

Rode adertjes, bloedblaasjes of (ouderdoms)wratjes zijn dankzij de keuze uit velerlei technieken binnen Total Beauty zeer goed te behandelen.

De mogelijkheden die we daarvoor bieden zijn o.a. laser, IPL of coagulatie.

Coagulatie
Is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes weg te halen. Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen.  Coagulatie therapie is geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes. Na de behandeling kunnen er fijne korstjes ontstaan welke na een aantal dagen zullen verdwijnen.

IPL/ Laser
Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperose behandeling door middel van laser, IPL of de Elos-techniek. Een dermatologisch verantwoorde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.
Het laseren van couperose start met enkele proefpulsen om de huidreactie en instellingen te bepalen. Systematisch wordt het te behandelen gebied ‘bestempeld’. Elke puls-‘stempel’ bestaat uit laserlicht of een combinatie van zacht licht en radiofrequente energie. Hemoglobine (de rode kleur in het bloed) neemt deze energie op en zet het – plaatselijk in het vaatje – om in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het vaatje vernietigd wordt. Na elke behandeling zijn de vaatjes minder zichtbaar. Elke puls voelt als kleine prikjes in de huid. Voor het laseren van couperose is er geen verdoving nodig. Na de behandeling kan de huid lichtrood gekleurd en licht gezwollen zijn (als er bijvoorbeeld dicht bij de ogen behandeld wordt kan dit gebied iets opzwellen). Na de behandeling kunnen er kleine plekjes ontstaan. Deze verdwijnen na enkele dagen en dan is er nieuwe een mooie huid zichtbaar.

Prijs vanaf € 45,00

Couperose-laseren..-400x152
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen