TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Cosmetisch arts

Hoogstaande medisch- cosmetische behandelingen door cosmetisch arts lid van NVCG

Medisch- Cosmetische behandelingen

Total Beauty werkt samen met een deskundig BIG geregistreerde cosmetische arts drs. Babak Mahdavian Delavary. Regelmatig is hij in onze salon voor behandelingen met o.a. botox en fillers.

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en 6 klinieken.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, ooglidcorrectie, miraDry, lipofillings, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

Uiteraard is drs. Babak Mahdavian Delavary aangesloten bij NVCG wat staat voor de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen die zich aantoonbaar hebben bekwaamd in injectables (botox en fillers), energy-based behandelingen (lasers, IPL, LED etc.), peelings en anti-aging. Cosmetisch artsen kunnen zich ook bekwaamd hebben in enkele chirurgische verrichtingen, zoals ooglid correcties.

Dokter Babak staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.  Maak een afspraak en ervaar hij u kan helpen om uw doelen te realiseren.

 

NVCG_LOGO_FB
dr babak
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen