TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Cosmetisch arts

Hoogstaande medisch- cosmetische behandelingen door cosmetisch arts lid van NVCG

Medisch- Cosmetische behandelingen

Total Beauty werkt samen met een deskundig BIG geregistreerde cosmetische arts dr. Anke Hoogers-Leufkens Regelmatig is zij onze salon voor behandelingen met o.a. botox en fillers.

Cosmetisch arts KNMG dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft zeer brede en intensieve medische ervaring. Na haar opleiding geneeskunde in Maastricht deed ze drie jaar wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht en bij het RIVM, waarna ze promoveerde op het onderwerp darmkanker (risicofactoren en het stellen van de diagnose). Hierna startte Anke met de medisch-specialisten opleiding tot maag-, darm- en leverarts (MDL), waarvoor zij werkte op de afdelingen intensive care, ‘maag-, darm- en leverziekten’, interne geneeskunde, (hemato-) oncologie, nefrologie (nierziekten), SEH en cardiologie.

Uiteindelijk besloot Anke haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan zij haar passie voor schoonheid en intensief contact met mensen goed combineren. Anke gaat voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. Het doel van haar behandeling is een mooi natuurlijk resultaat; de natuur nét iets helpen om gracieus ouder te worden.

 

Dr. Anke Hoogers-Leufkens cosmetisch arts KNMG

M.D., PhD, NVCG gecertificeerd, redactielid vakblad NVCG, BIG-nummer: 29065503901

NVCG_LOGO_FB
fotoAnne
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen