TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

DIY FLUFFY SHEA BUTTER

100 % Natuurlijk ‘Do It Yourself’Pakket. Alle benodigdheden in één pakket.
Zeer makkelijk te maken, Genoeg voor 125 gram Fluffy Shea Butter.
Inclusief fysiek recept, lege pot en 3 geursamples.20.99

Aantal
Meer informatie over dit product

Alle benodigdheden voor een Fluffy Shea Butter in 1 pakket! Maak jouw Shea Butter zo fluffy als slagroom met dit handige DIY pakket. Voeg een lekker geurtje toe met 1 van de bijgeleverde samples en verzorg jouw lichaam met deze heerlijke lichaamsverwennerij!

Kokosolie
Wordt koudgeperst zodat alle belangrijke vitaminen behouden blijven. Denk bijvoorbeeld aan vitamine E, een belangrijke bron voor het herstellen van de huid. Kokosolie voedt intensief, beschermt tegen uitdroging en zorgt ervoor dat je het goed uit kan smeren.

Shea Butter
Onze Shea Butter is duurzaam geproduceerd, op natuurlijke wijze gewonnen en ondergaat geen raffinage. Shea Butter hydrateert, beschermt én stimuleert de celvernieuwing van je huid. Verder is het rijk aan vitamine A en E. Het helpt effectief bij een droge huid, rimpeltjes, zwangerschapsstriae, donkere vlekken, littekens en kloofjes. Een rijke boter voor jouw dagelijkse verzorging.

Essentiële olie – Mandarijn, Lavendel en Geranium
Onze essentiële oliën zijn pure, onverdunde oliën afkomstig uit planten. Je kan ze op vele manier toepassen en zijn onmisbaar in eigen DIY recepten voor een fijne geur. Lavendel zorgt voor ontspanning, mandarijn kalmeert en geranium laat je huid stralen!

Wat krijg je:

  • 1 x Shea Butter (Biologisch & Ongeraffineerd) – 250 ml
  • 1 x Kokosolie (Biologisch & Koudgeperst) – 100 ml
  • 3 x Essentiele Olie samples (Mandarijn, Lavendel en Geranium)
  • 1 x Pot (250 ml)
  • Gebruiksaanwijzing op papier
  • Incl. herbruikbaar duurzaam opvulmateriaal

Gebruiksaanwijzing

Zet een klein pannetje op het vuur met kokosolie en laat smelten. Doe vervolgens de shea butter in een beslagkom en meng dit met een mixer tot er een romig beslag ontstaat. Voeg hieraan de gesmolten kokosolie toe. Zet de Opgeklopte Shea samen met de kokosolie even in de koelkast voordat je het verder klopt voor 5 tot 10 minuten totdat het luchtig is. Voor een lekker geurtje kan je enkele druppels van één van de essentiële oliën toevoegen (max 1% van het totaalrecept). Het samenvoegen van meerdere geuren kan natuurlijk ook!

Bereidingstip: Zet de Opgeklopte Shea samen met de kokosolie even in de koelkast voordat je het verder opklopt.